Järviseudun Lasiasennus Ky
Ruuvipaalu

 

RuuvipaaluRuuvipaalu on markkinoiden paras perustusmenetelmä monestakin syystä. Ruuvipaalu on erittäin nopea asentaa ja sen kantavuus on erinomainen. Asennus voidaan suorittaa käsin esim. rautakangen avulla tai koneellisesti hydraulisella pyöritysmoottorilla. Menetelmä säästää ajan lisäksi myös vaivaa ja rahaa. Käyttökohteita on rajattomasti; pienistä piharakennuksista omakotitaloihin, sekä kunnallisteknisistä- ja teollisista rakennuskohteista aina vedenalaisiin perustuksiin.

Ruuvipaalulle perustettaessa mittavia maansiirtotöitä ei tarvita, ja routaeristys voidaan välttää kiertämällä ruuvipaalun kierrelaippa routarajan alapuolelle. Valutöistä ja kuivumisajoista ei ruuvipaaluille perustettaessa tarvitse huolehtia. Asennus ei myöskään aiheuta tärinää tai melusaastetta, työmaa pysyy siistinä ja perustukset ovat nopeasti valmiit.

Ruuvipaalulla perustettaessa kokonaiskustannukset jäävät lähes poikkeuksetta muita perustusmenetelmiä alhaisemmiksi. Ruuvipaalu soveltuu myös uudelleenkäytettäväksi, sillä perustus on mahdollista kiertää ylös ja käyttää uudelleen.

Ruuvipaalu on testattu perustusmenetelmä, joka on ollut käytössä aina 1830-luvulta lähtien. Ruuvipaaluja on saatavana eri kokoisina rakennuskohteen vaatimusten mukaan.

Ruuvipaalun etuja:

Kustannustehokas
Nopea asennus, ei mittavia maansiirtotöitä, ei routaeristystä, ei salaojitusta, ei valutöitä, mahdollisuus asentaa käsin esim.rautakangen avulla, edullinen kuljettaa ja varastoida.

Vaivaton ja nopea asennus
Ruuvipaalun asentaminen vie aikaa vain muutamia minuutteja.

Lukemattomia käyttökohteita
Uudisrakennukset ja laajennukset, kesämökit, varastot, autokatokset, terassit, aidat, laiturit, valopylväät, liikennemerkit, putkilinjastot, maatalouden- ja teollisuuden rakennukset, ym.

Erinomainen puristus- ja vetomurtokuorma
Mahdollistaa rakentamisen heikoille maaperille.

Heti valmis käytettäväksi
Ei kuivumisaikaa, voidaan asentaa kaikissa sääolosuhteissa, myös vedenalaiset perustukset.

Ympäristöystävällinen
Käsin asentamisen mahdollisuus ja kevyt asennuskalusto suojelevat pihoja ja istutuksia.

Meluton ja tärinätön asennus
Voidaan käyttää paikoissa, joissa melu ja tärinä häiritsevät ympäristöä. Mahdollistaa asennuksen kaikkina vuorokaudenaikoina.

Asennus voidaan suorittaa ahtaissakin tiloissa
Ruuvipaalu voidaan asentaa myös sisätiloissa ja seinien vieressä, soveltuu myös vaikeiden kulkuyhteyksien päässä oleviin kohteisiin.

Uudelleenkäytettävyys
Ruuvipaalu voidaan kiertää ylös ja käyttää uudelleen. Soveltuu hyvin tilapäisiin rakennuksiin.

Helppo rakentaa
Erilaiset kiinnikkeet mahdollistavat ruuvipaalun vaivattoman kiinnityksen muihin rakennelmiin.

Ei häiritse maaperää
Kevyen asennuskaluston vuoksi asennus ei aiheuta maaperän häiriintymistä.

Pitkäikäinen perustusmenetelmä
Kuumasinkityt ruuvipaalut kestävät hyvin korroosiota vastaan.