Järviseudun Lasiasennus Ky
 Sauna ja kylpyhuone


Ensimmäiset saunat olivat luultavasti maahan kaivettuja kuoppia, joissa asuttiin. Talvi tuotti kuitenkin ongelmia ja piti keksiä varaava lämmityskeino.
Ratkaisuksi kelpasi kivikasa, jonka alla olevassa kuopassa pidettiin tulta. Tuli lämmitti kivikasaa ja joku esi-isistämme huomasi, että kaatamalla vettä kuumille kiville saatiin aikaiseksi vesihöyryä.
Nykyaikainen sauna sellaisena kuin tunnemme, on kehittynyt aikojen saatossa erilaisten variaatioiden ja kokeilujen pohjalta. Saunomisen tapa ja kulttuuri on myös paljon muuttunut vuosien varrella, mutta sauna on ja pysyy suomalaisessa kulttuurissa.

Viime vuosina myös saunan sisustukseen on ryhdytty kiinnittämään enemmän huomiota ja perinteiset menetelmät ovat saaneet väistyä uutuuksien tieltä. Esimerkiksi lasin käyttö saunassa on yleistynyt sen ilmavuuden tunteen ja helpon puhtaanapidon ansiosta.
Lasi yhdistää pesu- ja löylytilan yhtenäiseksi avaraksi kokonaisuudeksi ja on myös pitkäikäisempi kuin puu, joka lahoaa vuosien mittaan.

Valmistamme lasiset saunan seinät ja – ovet yli 20-vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla,aina asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan. Laseissa, saranoissa ja kiinnitysheloissa on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja joista asiakas valitsee mieleisensä . Näin varmistetaan että asiakas saa omanlaisensa laadukkaan ja toimivan kokonaisuuden mistä on iloa vuosiksi eteenpäin.

suihku.jpg (28571 tavu(a))

Valmistamme suihkuseinät mittojesi mukaan karkaistusta turvalasista.
Lasiovet vakiokokoisia 8mm karkaistua turvalasia.

Karkaistu turvalasi valmistetaan kuumentamalla se yli 600 asteen lämpötilassa;
sen jälkeen lasi jäähdytetään nopeasti ilmapuhalluksella. Menetelmässä lasin pintaan
muodostuva puristusjännitys tekee lasista noin 5 kertaa kestävämmän.

 

Tiedustele lisää väri- ja kehys vaihtoehdoista.

 Kysy meiltä, Ideoita suihku- ja märkätilojen rakentamiseen.